Nordmenn elsker oralsex – slik får du mer!

Nytelse.no opplever kraftig økning i salg av sexleketøy som slikker og suger. – Ikke overraksende når over 60% av nordmenn sjelden eller aldri mottar oralsex, sier sexolog Maria K. Ebbestad.


Mer enn 60% av nordmenn mottar sjelden, eller aldri oralsex. Det kommer frem i en ny undersøkelse som kartlegger nordmenns sexvaner. Samtidig er det kraftig oppsving i salget av sexleketøy som slikker og suger hos den populære nettbutikken, Nytelse.no.
– Det er ingen tvil om at nordmenn elsker oralsex. Salget av oralsexprodukter har virkelig eksplodert det siste året. Øverst på listen står sugevibratoren Oris til menn, og slikkevibratoren Eat You til kvinner, forteller sexolog og presseansvarlig i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.
Oralsex er det perfekte forspill og deilig både til oppvarming og det som får deg til å nå klimaks.
– Hva mer kan man ønske seg? Oralsex er deilig, både til forspill og til klimaks, og når undersøkelser viser at mange kvier seg for å gi oralsex er det jo fantastisk at de finnes produkter som gjør jobben. Med et godt vannbasert glidemiddel i tillegg blir dette en opplevelse han sent vil glemme, tipser sexolog i Nytelse.no, Maria K. Ebbestad.

Deilig dirty talk!

Sett deg godt til rette, bruk en dæsj glidemiddel og sett i øreproppene. I det du skrur på The Oris vil den suge tak rundt skaftet og vibrere deilig mot penishodet samtidig som en Norsk dame nyter i øret ditt. The Oris gir deg en deilig blowjob med vibrasjoner – og DET kan ikke dama!
 
– Våre beste tips er å posisjonere The Oris slik at den vibrerende bulletvibratoren ligger mot undersiden av penishode for optimal effekt. Bruk også rikelig med glidemiddel så blir det en silkemyk og deilig opplevelse, sier sexologen.
 
The Oris kommer med et enkelt touchpanel hvor du enkelt kan velge mellom 3 ulike sugeeffekter, 10 vibrasjonsinnstillinger og finne den perfekte kombinasjonen for deg! Ladeport og jackinngang til ørepropper er samme sted, lad produktet godt opp før første bruk!