Hvordan refinansiere en gjeldsordning

Annonsørbilag
Refinansiering gjøres for å erstatte det gamle lånet eller de gamle lånene man har, med et nytt lån. For noen handler det om å oppnå bedre rente på lånet enn man har i dag, for andre kan det handle om å ta opp litt mer slik at man kan gjøre endringer i hjemmet. Det er også flere som vil samle de dyre smålånene sine til et billigere lån.
Ved å senke den samlede effektive renten får du et billigere lån og mer penger til overs for å kunne nedbetale raskere.
Man kan refinansiere lån både med og uten sikkerhet i bolig. Hvis du eier bolig eller kan få sikkerhet i en bolig, kan du refinansiere større beløp og også refinansiere gjeld med betalingsanmerkninger. Anmerkningene blir da slettet etter refinansieringen og du blir økonomisk friskmeldt.
Dersom du ikke eier bolig, men har flere kredittkort med høye renter er det som oftest mye å spare på å refinansiere og samle kredittkortgjeld i ett forbrukslån. Det gir mulighet for raskere nedbetaling, lavere månedsbeløp og kun en regning å forholde seg til.
Vi hjelper deg med refinansiering av gjelden din. Jobben vi gjør med å innhente lånetilbud er både gratis og uforpliktende for deg som kunde. Vi samarbeider med mange banker for å finne den løsningen som passer best for deg når det gjelder å refinansiere gjeld. Vi hjelper deg med å samle smålån og rydde opp i gjelden din, slik at du slipper unødvendige renter og gebyrer. Vi samarbeider også med banker som kan benyttes for å refinansiere boliglån.
Låneeksempel 6. Juni 2022:
Lån 3 mill .eff. rente 2,40% innenfor 75% sikkerhet, over 25 år. Kostnad: 980 323,-. Totalt 3 980 323,-.
(oppdaterte renter står alltid i footer på våre hjemmesider)